Vi tolkar varandras drömmar

ta hand om husdjur

2017-03-26 20:38 #0 av: luckydragonriderkin

hej!

Jag har nu haft ungefär samma dröm tillräckligt många gånger för att jag ska börja ifrågasätta det. Jag har alltid drömt väldigt mycket så brukar inte tänka på det, men denna är så specifik att jag måste fråga er om vad det kan betyda. 

har haft dessa ungefär 7 gånger sedan ett halvår eller så när de började.

Jag drömmer alltså att jag har ett eller flera husdjur (allt ifrån insekter till kaniner till fåglar) som jag tar väldigt dålig hand om. Det är att jag glömt ge dom vatten, glömt mata, de smiter etc. Det börjar oftast med att jag hittar djuret i huset eller trädgården och får ett sorts "helvete, just det!" moment. 

saken är att jag äger endast två kaniner som jag haft i 7+ år och jag kan försäkra er om att de mår väldigt bra. Så att drömmarna är en direkt koppling till djurskötsel har jag svårt att tro. 

Men vad tror ni det handlar om? 

Anmäl
2017-03-28 12:15 #1 av: Choklad

Vad är det inom dig som du försummar? Djuren visar dig att det som de symboliserar för dig, är vad du behöver komma ihåg att ta hand om. Så det handlar om dig själv, du behöver ta hand om dig själv. Frågan är vilket ? 

U R us

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.