Mardrömmar

Hur drömmarna påverkar oss

2017-04-03 11:07 #0 av: Choklad

Ibland kan man ju drömma hemska saker. och ofta stannar dessa bilder kvar sedan, och de kan vara svåra att bli av med, jag brukar bara leva med det den dagen, men hur gör ni för att bli av med dessa bilder och känslan av dem?  Man kan ju tolka dem för att ev bli av med de otäcka känslorna, men ibland sitter de kvar kvar ändå, så hur gör ni för att bli kvitt detta? 

U R us

Anmäl
2017-04-18 11:46 #1 av: Tyst

För mig är det viktigt att försöka tolka drömmen så att jag har någon slags logisk förklaring. Sedan skriver jag alltid ner den, och berättar den för en kompis som jag brukar berätta mina drömmar för. Då kan jag oftast släppa den obehagliga drömmen sakta men säkert.

Det finns dock några få drömmar som jag nog aldrig kommer "komma över" - där jag helt enkelt varit så otroligt rätt eller tyckt det varit så himla jobbigt att känslan fortfarande kommer tillbaka när jag tänker på dem eller berättar dem.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.