Vi tolkar varandras drömmar

Hjälp mig tyda denna dröm snälla!

2017-09-11 15:25 #0 av: Natalmsta

Hej är de nån här som e duktiga på drömtydningar. Hjälp mig isf

Jag drömde att jag var mig själv och var i sällskap av en man som var helt galen, maktlysten och bestämmande, 2 personer i våran omgivning råkade dö och dem var av nån konstig anledning skelett bara när vi tittade på dem, jag ville ringa polisen men han övertalade mig att vi skulle gömma dem. Så vi plockade ihop alla delar och la dem i våran bil. Polisen stannade oss och mannen jag var med var så trevlig o hjälpsam med deras frågor så dem åkte bara vidare och de slutade med att vi gömde dessa skelett. Jag hade ångest i hela drömmen och kunde närsom lämna denna man men gjorde aldrig de, vet ej varför.

Vill också påpeka att min pojkvän och jag har jätte stökigt o så i vårat förhållande o undrar om de kan ha något med de o göra??

Tack på förhand!!!!

Anmäl
2017-09-11 16:34 #1 av: Choklad

Har du något som du ha dåligt samvete för? Kan det vara något som du vill få sagt, men ingen lyssnar? Och känns det som att du är övervakad på något sätt? 

U R us

Anmäl
2017-09-11 17:50 #2 av: Natalmsta

Hej choklad!
Jag har ljugit för min pojkvän men sen har jag berättat allt om de, lögner typ om vad jag gjort för att han inte ska bli arg, handlat om att dricka alkohol o sånt bara.
Jag har en känsla av att han ljugit med men inte säger nått om de.
Jag känner att jag kanske inte alltid får göra som jag vill i våran relation.

Anmäl
2017-09-12 10:21 #3 av: Choklad

Hej Natalmsta Glad

Försök att få igång ett samtal med honom, så att han förstår hur du känner det. 

U R us

Anmäl
2017-09-25 20:21 #4 av: unbreakable8

Du går med på saker som går emot ditt jag och ditt samvete.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.