Frågor om drömmar

Drömmar

2017-11-18 12:02 #0 av: [Sterki]

I natt hade jag en dröm att jag var i ett köpcenter. Efter efter en stund blev jag kissnödig. Då gick jag på toa. Sen satt jag mej på toan. Och kissade. Sen vaknade jag upp ur drömmen. Och inser att jag har kissat på mej. Är detta normalt? Jag är 20 år.

Anmäl
2017-11-18 13:51 #1 av: Maria

Jag är 55 år och jag och som jag minns så har det hänt mig två gånger i livetSkrattar

Precis som du beskriver så drömde jag att jag var kissnödig och letade efter en toalett. I en av mina drömmar sprang jag i en skog och satte mig tillslut bakom ett träd tills jag vaknade haha.

/Maria

 

Anmäl
2017-11-21 11:07 #2 av: Choklad

Vet inte om det är normalt, men det kan nog hända vem som helst, kroppen försökte väcka dig men du kunde inte vakna, så du hann kissa på dig. Inget konstigt med det egentligen, jag har råkat ut för lite samma sak, hann sätta mig på toan i drömmen, vaknade upp av att jag kände det kalla toalocket, som jag satt mig på, i samma sekund vaknade jag upp i sängen, så jag hade "vaknat"  två gånger innan jag vaknade på riktigt och då fick jag rusa till badrummet. Känns konstigt att vara så vaken i drömmen att man känner det så verkligt. 

U R us

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.