Frågor om drömmar

Dröm blev värklighet

2018-01-18 09:35 #0 av: Rovie

Hejsan.
Är ny här men som min dröm blev värklighet. Drömde att mitt hem blev utan el. Allt blev dött och jag kunde inte få igång något.
På morgonen var det inte så hemskt som min dröm men några av mina lampor funkar inte. E det något på gång eller jag överdriver?

Anmäl
2018-01-18 10:33 #1 av: Farwuq

Sådant kan inträffa, det är nog ett rent sammanträffande.
Man får byta lamporna och gå vidare i livet.
Skämtar

Den vilda glädje jag kände när jag var sexton och hittade en oöppnad flaska brännvin i snön vid fotbollsplan, är tyvärr utom räckhåll idag.

V:  för Astrologi & Psykologi M:  för Astronomi, Beroenden, Existens, Filosofi & Finland


Anmäl
2018-01-18 11:06 #2 av: Rovie

Hoppas att du har rätt. Men lever i ett hus med Andar.
Har haft en rensning.
Men som sagt Hopoas du har rätt.
Tack.

Anmäl
2018-01-18 11:40 #3 av: Choklad

Man kan få varsel i drömmar, på något omedvetet plan "visste" du att det skulle hända.  

Lampor- ljus = energi.  Andar består ju av energi, kanske du fick besked om att andarna är borta, men inte alla, eftersom all el inte försvann i verkligheten? Även om man har rensat ut andar, så kan det vara så att det finns de som som ska stanna kvar hos dig, av olik anledningar

U R us

Anmäl
2018-01-18 22:46 #4 av: Rovie

Det är ibland som mina drömmar blir verklighet. Har hänt en del gånger som det hänt något hos mig som jag drömt för några dagar sedan.
Har mycke i mitt liv just nu. Känner ibland att där e någon i huset som vill säg mig något. Jag gjorde en rensning för det var för mycke rörelse i huset. Var trött och arg alltid. Blev bättre men ibland finns där saker jag inte kan förklara.

Anmäl
2018-01-20 11:03 #5 av: Choklad

Vill du inte ha någon där, så kan du stäng ner dig själv- så gott som det går, och då märker du inte av dem, det gör genom att låta bli att tänka på dem och ignorera deras ev försök till uppmärksamhet. 

U R us

Anmäl
2018-01-22 23:00 #6 av: Rovie

Nä. Trivs bra med att ha gäster.
Har fått styr på dom. Finns igentligen bara en kvar. En trivsam ande.
Pratar med honom ibland.

Anmäl

Det finns en till kommentar till den här diskussionen. Den är bara synlig för medlemmar på iFokus. För att läsa kommentaren, logga in eller registrera dig på iFokus.