Vi tolkar varandras drömmar

Vad kan det betyda?

2018-01-24 19:35 #0 av: Syntium

Brukar ofta ha återkommande drömmar med olika teman, men ibland (ganska ofta) är jag på platser typ pizzerior, köpcenter och resecentrum som inte (vad jag vet) finns i verkligheten. Dessa platser återkommer också/liknar varandra. Är det något som är vanligt och vad menas med det i så fall?

Ibland drömmer jag någonting, sen drömmer jag vidare att jag berättar det jag just drömt för någon annan, typ metadröm, ibland flera gånger i samma dröm. Vad kan det betyda?

"Who put the bop in the bop shu bop shu bop?"

Sajtvärd för Minecraft och Skrivlust

Twitter: @syntium

Anmäl
2018-01-27 11:30 #1 av: Choklad

Du går i olika former av affärer, det kan betyda att du håller på med att byta till olika energier just nu i din vardag. Med energier menar jag då att du tar in uttryck  ur diverse känslor, beteende, mm, och du kan välja hur du vill att de ska påverka dig. Du gör dig av med och tar till dig och det är du som bestämmer.  Drömmen säger att du har möjligheter som du själv väljer, ingen annan. 

Att du pratar med andra i dina drömmar är en kommunikation med dig själv, vd är det du sätter fokus på i dessa samtal?

U R us

Anmäl
2018-01-27 11:53 #2 av: Choklad

http://ordkonst.nu/utlysningar/metadrom/  Lite om metadrömmar. 

Här tolkar jag det som att man pratar med alla sina olika "sätt att vara"  varje person i drömmen vist hur man beter sig i olika situationer, hur man reagerar på saker och ting mm. Och hur de personer som finns med i drömmen, hur de påverkar personen som pratar med dem. Det är som att diskutera med sig själv, och även få svar på olik frågor och påståenden som man går och ev bekymrar sig för, eller behöver h svar på.

U R us

Anmäl
2018-01-27 14:39 #3 av: Syntium

Tack så mycket! Visste inte att metadrömmar faktiskt var ett begrepp :)

"Who put the bop in the bop shu bop shu bop?"

Sajtvärd för Minecraft och Skrivlust

Twitter: @syntium

Anmäl
2018-01-30 11:58 #4 av: Choklad

Tummen upp

U R us

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.