Mardrömmar

Blir skjuten

2018-02-25 17:09 #0 av: Hamstertjejen123

Jag har haft dom här drömmarna i några dagar, det är så att jag blir skjuten i drömmen sen på morgonen har jag rejält ont där jag blev skjuten...vet ni vad detta menar? Borde jag söka läkare eller något?

Anmäl
2018-02-27 14:27 #1 av: Choklad

Kanske du skulle ta och kolla upp det, eftersom du har ont. Kan vara din kropp som reagerar på det sättet. Om man drömmer att man bli skjuten eller att någon/något blir det, så kan det visa på att man riktar in sig på något, och träffar sitt mål, det kan röra sig om olika mål, olika sätt att hantera det på. Har du en önskan? Har du jobbat på att komma fram till att få din önskan uppfylld? Isåfall kan det vara så att du antingen önskar hett att nå ditt mål i detta, eller så kan det vara en sanndröm som säger dig att du kommer att/eller har nått ditt mål, men att något är smärtsamt i denna process, eller att något kommer att vara smärtsamt då du når ditt mål, kanske i omständigheterna omkring detta. 

U R us

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.