Mardrömmar

Jagad

2018-08-08 20:36 #0 av: Linnea0001

Jag drömmer ofta om olika personer som jagar mig... det brukar vara en man oftast som jagar mig. Inatt drömde jag att av någon anledning så jagar en man mig. Jag springer förbi massa människor som skriker på mig.. några av dom är mina gamla vänner som jag var med innan det blev ett stort bråk som jag ångrar jättemycket men dom vill inte prata med mig. Men sedan springer jag förbi en tennisplan där mina kompisar som jag spelar tennis med kommer och springer bredvid mig. Jag springer länge och blir tröttare och tröttare... och han kommer närmre.. Jag skriker att jag inte orkar mer och då blir han helt galen och skrattar ett urflippat skratt.. då säger mina kompisar till mig typ att jag ska springa in i ett hus och dom ska uppehålla dom... så jag springer till ett hus men dörren är låst... nu står han bredvid mig. Sedan vaknar jag.

Anmäl
2018-09-10 15:05 #1 av: Choklad

Du gömmer dig från något som är ouppklarat. Koncentrera dig på vad det kan vara och hur du ska klara upp det som bekymrar dig.

U R us

Anmäl
2018-10-28 08:36 #2 av: Skogsväsen

Åh, när jag var liten drömde jag alltid att jag blev jagad av någonting, och jag försökte springa men jag kunde inte, och jag försökte skrika men fick ingen röst.

Hade gömt detta, tack.

#0 Låter jättecreepy att han står bredvid dig vid dörren typ som "Nu har du ingenstans att springa, nu är du fast! "

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.