Mardrömmar

Vaken i en dröm..?

2018-08-19 08:10 #0 av: alidaolsson

Hej.. Jag har mycket mardrömmar. Senast inatt drömde jag att någon jagade mig och skulle avliva mig. Men jag var liksom "vaken" och visste att det bara va en dröm, så jag försökte hitta sätt att göra så jag vaknade, men det gick inte. till slut hann mördaren ikapp mig och avlivade mig. Förra natten drömde jag att någon tryckte ner mig i snön så jag kvävdes och dog. Båda gångerna har jag vaknat med ett ryck och ibland har någon fått lov att väcka mig för att jag inte vaknat utav mig själv.

Varför händer det här mig?

Anmäl
2018-08-20 22:42 #1 av: Huygens

Du kanske menar att du blev medveten om att du drömde. Det kallas ibland att ha en klardröm eller att klardrömma.


Anmäl
2018-09-10 14:58 #2 av: Choklad

Ja det var klardrömmar- Vatten står ofta för känslor. Jag tror att du har känslor som gör att du förändras på något sätt. men sedan har känslorna frusit inne så du går inte vidare med dem, och då dör de bort .  Men de går att ev att väck upp igen. Det är ingen som ska dig, utan det är troligen du själv som på grund av olika känslor dödar ett visst beteende t ex.

U R us

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.