Frågor om drömmar

Dröm om vargflock

2019-01-12 13:42 #0 av: Sarasleo3

Hej! Min dröm inatt var väldigt luddig. Den hoppade väldigt mycket. Det enda som var begripligt och som hela tiden var med i drömmen var vargflocken. Dem blev mina vänner och jag kunde prata med dem. Det var ledaren jag pratade med mest och fick hjälp av flocken. Det var som min familj. Om jag bråkade med min riktiga familj i drömmen, eller om någon blev hotfull mot mig så sprang jag ut i skogen och ropade på vargflocken och alla kom som mina beskyddare. Vad kan drömmen betyda?

Anmäl
2019-01-12 15:21 #1 av: -Aida-

Vargflockar symboliserar sammanhållning, samhörighet, trygghet, överlevnad, självförtroende. Att du behöver hjälp av flocken tyder på att du antingen behöver stöd o hjälp i något eller har fått det. Du kan ha behovet att dra dig undan från något eller har vanan att göra det. Du behöver lösa konflikter om de uppstår i din omgivning.
Att du pratar med dom och ni förstår varandra tyder på att du är en mångsidig person. Ledaren representerar att du behöver bli guidad i något, du kan behöva be om en hjälpande hand.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.