Vi tolkar varandras drömmar

Korp

2019-05-01 09:55 #0 av: Bettykaboom@live.se

Drömde inatt att när jag va hos en vän inne i hennes hus så kom där en korp som klamrade sig fast i mitt högra ben och vägra släppa.. Vad kan det betyda?

Anmäl
2019-05-01 19:53 #1 av: -Aida-

Korpen symboliserar svek, konflikt, osämja, missöde, död. Kan vara att man blivit sviken nyrligen, hamnat i konflikt eller missöde på något vis eller blivit utnyttjad. Död behöver inte symbolisera riktig död, det kan vara slutet på saker som ovana eller en fas i ditt liv.
När ett djur beter sig underligt på så vis i drömmar kan det alternativt vara din guide som vill berätta något eller visa dig något. Korpen som vägledare hänvisar oss att utforska vårat inre för att hitta svaren på förändringar vi behöver göra och visar oss vägen i övergången till det nya vi behöver i vårat liv. Har man något ohälsosamt i sitt liv, så är korpen en bra hjälp att ta oss igenom det. Du vet att korpen är din guide om den försöker kontakta dig fler gånger.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.